Most olvasom
A legstílusosabb új Hublot órák

A legstílusosabb új Hublot órák

A Hublot egyéni, rögtön felismerhető designja egyre nagyobb teret hódít az óra szerelmesek körében. Az óráikat karakteres stílus, határozott vonalvezetés jellemzi. Azon férfiaknak tervezték, akik tudják mit akarnak és nem állítja meg őket semmi. Összegyűjtöttünk négy óracsodát, amely mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

BIG BANG – UNICO YELLOW SAPPHIRE

A Big Bang Unico Yellow Sapphira egy igazi nyári darab. Lendületet, frissességet és céltudatosságot sugároz. A kollekció darabja Limited Edition, mindössze 100 darab készült belőle. Kimondottan sportos design elemek és igazi Hublot stílus jellemezi.

BIG BANG – INTEGRAL KING GOLD

Evezzünk klasszikusabb, visszafogottabb vizekre. Az elegancia és a letisztultság kedvelőinek a Big Bang Interal King Gold a szívét fogja dobogtatni. Tökéletes választás elegáns megjelenéshez, üzleti tárgyalásokra, esti vacsorához a barátokkal. Igazi metropolita!

BIG BANG – UNICO GOLF GREEN CARBON

Mindig is tudtuk, hogy a különböző sportágak diktálják a divatot és az óra brandeket is befolyásolják. Nos, a golf szerelmesei legnagyobb örömeire megérkezett az ellenállhatatlan Big Bang Unico Golf Green Corban. Az összhatás, a funkcionalitás, a részletek kidolgozottsága helyettünk is beszél.

See Also

SPIRIT OF BIG BANG – MECA-10 KING GOLD

Az elegancia sosem megy ki a divatból. A Meca – 10 King Gold a mindennapokba csempészi a nagybetűs stílust. Minden alkalomhoz ajánljuk. Magabiztosságot és kimértséget tükröz. Azoknak a férfiaknak kötelező darab, akik a klasszikus divat rajongói.

© 2020 Gentlemen's Choice. Minden jog fenntartva.

Az oldalt a c o r a l d e s i g n fejleszti.

Vissza a tetejére