Most olvasom
A Szekszárdi borvidék új arca

A Szekszárdi borvidék új arca

A Szekszárdi borvidék új arca

A Szekszárdi borvidék pályázat keretében választotta ki új arculatát. A friss és modern, de a hagyományokat is tiszteletben tartó terv nyertesét a borvidék képviselői és a pályázatot lebonyolító ArtHungry.com által felkért zsűri közösen választották ki.

A tervezők 2016. október 10-28. között dolgozhattak az elképzeléseiken, majd azokat feltöltötték az ArtHungry.com oldalára. Ezek közül a tervek közül választotta ki a zsűri, hogy kié legyen a nyertes pályamű, illetve ezzel párhuzamosan, sőt egészen november 20. éjfélig a közönség is szavazhatott a kedvencére.

A zsűri tagjai Auth Attila, a Magyar Képzőművészeti Egyetem adjunktusa, Laki Eszter tervezőgrafikus, Tábori-Simon José, az ArtHungary.com művészeti vezetője, valamint Eszterbauer János borász, a Szekszárdi Borászok Céhének elnöke ifj. Heimann Zoltán és ifj. Vida Péter voltak. 

A győztes pályamunka nyertesei Lakosi Krisztián és Nagy Dániel lettek, aki a borvidékkel közösen dolgoznak tovább az új arculaton.

 

A közönségdíjat, amely egy borkóstolóval és dűlőtúrával egybekötött hétvége a Szekszárdi borvidéken, Kun Bianka és Juhász Franciska kapták, akikre százhetvenen voksoltak az ArtHungry.com oldalán.

 

A beérkezett pályázati munkákat itt lehet megtekinteni:

(https://palyazat.arthungry.com/hu/szekszard)

Az új arculattal kapcsolatos friss információk a borvidék Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/aszekszardiborvidek/) találhatóak.

© 2020 Gentlemen's Choice. Minden jog fenntartva.

Vissza a tetejére