Most olvasom
Először adták át a VinCE Awards díjakat

Először adták át a VinCE Awards díjakat

Először adták át a VinCE Awards díjakat

Idén először díjazták a legjobb szakmai teljesítményeket a VinCE Awards díjátadón. Olyan, a borvilághoz szorosan köthető területeken keresték a leginspirálóbb hazai példákat, mint a gasztronómia, a kereskedelem, a borturizmus vagy a bormarketing. A tíz kategóriában kiosztott első VinCE Awards díjakból jutott több borvidéknek, Tokajtól a Balatonig.

A VinCE Budapest Wine Show első estéjén idén először, hagyományteremtő céllal rendezték meg a VinCE Awards díjátadót. A kezdeményezést életre hívó VinCE magazin több mint tíz éve meghatározó szerepet vállal a hazai boréletben, tesztjein rendszeresen értékel borokat és az elmúlt hat évben rendezvényük Közép-Európa legrangosabb borszakmai találkozója lett.

 

 

A VinCE Awards szervezői a szakma közreműködését kérték abban, hogy a borvilághoz köthető területeken – a gasztronómiában, borkereskedelemben, turizmusban és marketingkommunikációban – együtt azonosítsák és állítsák példaként a legjobb ötleteket, leginspirálóbb példákat.

A tíz kategóriában díjra jelölt borászatok, éttermek, hotelek és kereskedések listáját 21 szakértő, a gasztronómia és a borvilág elismert szereplői, valamint a Magyar Bocuse d’Or Akadémia néhány tagja állították össze. A jelölést követően a VinCE szakmai partnerlistáján szereplők szavazták meg a győzteseket.

 

Németh Ágnes és Harcz Ádám (Lidl)

 

A közreműködők között volt Darrel Joseph, a régió specialistája, Horkay András, az Országos Borszakértő Bizottság elnöke, Dr. Mészáros Gabriella és Romsics László borakadémikusok, Káli Ildikó, a Magyar Sommelier Szövetség első elnöke, Zilai Zoltán, Jásdi István és Kamocsay Ákos borászok, Sánta Zoltán, Herczeg Ágnes és Tompa Imre. A hazai gasztronómia meghatározó szereplői közül Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke, Csapody Balázs, Zsiday Roy, Széll Tamás, Bíró Lajos, Molnár Attila és Andrusch Péter vett részt a jelölésben.

 

A VinCE további díjait a magazin bortesztjein legeredményesebben szereplő borászat és borkereskedést vehette át. A díjakat március 6-án este, a Corinthia Hotel Budapest impozáns báltermében Németh Ágnes, a VinCE magazin főszerkesztője adta át.

 

VinCE Awards 2015 díjazottak

A legjobb borlap – Borkonyha

A legjobb borhotel – Andrássy Rezidencia Wine & Spa

A legjobb borvacsora – Kistücsök

A legjobb borkereskedés – Bortársaság

A legjobb borbeszerző – Harcz Ádám (Lidl)

A legjobb borbár – Drop Shop

A legjobb weboldal – Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet

A legjobb pincelátogatás – Szepsy Pince

A legjobb bormarketing kampány – Kreinbacher Birtok

A legaktívabb társulás – Balatoni Kör

 

Németh Ágnes és Horváth Tamás (Borkonyha)

 

VinCE magazin díjak /a teszteken legtöbb csillagot elért borászat és borkereskedés/

A legeredményesebben szereplő borászat – Gizella Pince

A legeredményesebb borkereskedés – Bortársaság

 

Fotók és szöveg: www.vincebudapest.hu

© 2020 Gentlemen's Choice. Minden jog fenntartva.

Vissza a tetejére