Most olvasom
Jógázz minden reggel, és frissülj fel Európa Legjobb Spájában!

Jógázz minden reggel, és frissülj fel Európa Legjobb Spájában!

Jógázz minden reggel, és frissülj fel Európa Legjobb Spájában!

Január 22-én Diószegi Ádám tartja a Harmony Rooftop Yogát

A legjobb módszer arra, hogy egy új szokást vezessünk be, hogy következetesen ismételjük, és az új tevékenység körülbelül 21 nap alatt rögzül. Elsajátítása kezdetben fokozott figyelmet kíván, de minden ismétléssel egyre kézenfekvőbbé válik. Az ilyesfajta pozitív változásokat szeretné segíteni Közép-Európa első számú szállodája, a zenei tematikájú Aria Hotel Budapest. A Bazilika mellett található épület Harmony Spaja – amely 2015-ben megnyerte Londonban a World Boutique Hotel Awards, Európa Legjobb Spaja díját – januártól minden nap reggel 8-tól 9-ig jógára, majd spaba invitálja azokat a budapestieket, akik előző nap 18:00 óráig bejelentkeznek. Az órákat a szálloda Teatro Aria termében tartják, ahol világszínvonalú hangtechnikával szólalnak meg a meditációs dallamok. A jóga után a spaban finn szauna, infraszauna, jacuzzi, gőz kabin, úszómedence és fitnesz terem áll a vendégek rendelkezésére. Az ellazult és felfrissült vendégek egy bőséges reggelit is elfogyaszthatnak a hotel belső kertjében, ahol friss házi joghurtok, kézzel készült sajtok, tojásételek, granola és friss gyümölcs várják a korán kelőket.

 

 

Január 22-én az ismert oktató, Diószegi Ádám tartja a Harmony Rooftop Yogát a budapestiek egyik kedvenc, télen is nyitva tartó tetőteraszán, a High Note SkyBarban.  

Budapest első számú zenei tematikájú luxus hoteljében egész januárban 35% kedvezménnyel lehet igénybe venni  a spa kezeléseket; amelyeket klasszikus, opera, jazz vagy könnyű zenei kísérettel élvezhetnek a vendégek. A zenéket a teljes ellazulás és felfrissülés érdekében, valamint a vendégek saját ízlésének megfelelően választják ki.

 

Árak:

5000 HUF:  Tartalmazza belépést a reggeli jógára, továbbá 2 órás spa használatot a jóga órát követően

9000 HUF : Tartalmazza a belépést a reggeli jógára, továbbá ingyenes reggelit, 2 órás spa használatot és ajándék táskát.

A jógára regisztráció szükséges, melyet legkésőbb a jógát megelőző napon 18:00-ig tudnak fogadni.

Regisztrálni e-mailben vagy telefonon a Harmony Spa elérhetőségein lehet:

spa@ariahotelbudapest.com +36 1 445 4180 www.harmonyspabudapest.com

© 2020 Gentlemen's Choice. Minden jog fenntartva.

Vissza a tetejére