Most olvasom
Az Ulysse Nardin és a Girard Perregaux bejelentette üzemeinek újranyitását

Az Ulysse Nardin és a Girard Perregaux bejelentette üzemeinek újranyitását

A vírus terjedése miatt az összes iparágazatnak alkalmazkodnia kellett, és ez alól az óragyártás sem kivétel. A járvány látszólag csökkenni kezdett és ehhez az új helyzethez alkalmazkodva az Ulysse Nardin és Girard Perregaux gyárai újra kinyitnak április 27-én.

A KWM (Kering Watches Manufactures) volt az egyik első, aki részt vett a Covid – 19 elleni küzdelemben és 2020 március 17-én úgy döntött, hogy bezárja a Le Locle és a La Chaux-de-Fonds gyártóüzemeket. A marketing, a HR és kereskedelmi osztályok otthoni munkavégzésből látják el a feladataikat. A gyártóüzem hirtelen bezárására nem volt még példa a cég részéről. A visszatérési terv szigorú higiéniai szabályokat foglal magába, mint például a fertőtlenítő gélek és maszkok használatát. Két méter távolság az alkalmazottak között, padlójelölések, és átlátszó plexi üvegvédelem a belső terekben elengedhetetlen részét képezik az újra indításnak.

Több, mint 200 éves létezés, és két világháború alatt az Ulysse Nardinnak és a Girard Perregauxnak sem kellett bezárnia az ajtóit. Sikeresen tudtak szembenézni a hirtelen helyzettel, amely előált a Világban és az iparágban is egyaránt. A sürgősségi intézkedések kihívással állították szembe a céget, de a tettrekészség mindegyik csapat részéről megmutatkozott.

“A munkavállalók elkötelezettsége rendkívül magas volt a korlátozás időszakában is, és tudom, hogy mindannyian szívesen visszatérünk a munkához. ” – Patrick Pruniaux, az Ulysse Nardin és Girard Perregaux vezérigazgatója.

© 2020 Gentlemen's Choice. Minden jog fenntartva.

Vissza a tetejére