Most olvasom
Sportosan, stílusosan az utakon – Alfa Romeo 4C az Avis hazai flottájában

Sportosan, stílusosan az utakon – Alfa Romeo 4C az Avis hazai flottájában

Sportosan, stílusosan az utakon – Alfa Romeo 4C az Avis hazai flottájában

Bemutatta Alfa Romeo 4C típusú autóját az Avis Autókölcsönző. A tavalyi év legjobban várt sportautója október elsejétől már elérhető a cég kínálatában.

Az Avis az első kölcsönző Magyarországon, amely ilyen járművet vásárolt flottájába. A cég nem titkolt célja egy felsőkategóriás, exkluzív flotta kialakítása, melynek méltó első darabja az olasz márka luxusautója.

„A nagyobb, piacvezető autókölcsönzők kínálatában többnyire ugyanazok az autók érhetőek el, a különbséget a hozzáadott szolgáltatások, szerviz adja. Úgy döntöttünk, mi az autóparkunkkal is szeretnénk megkülönböztetni magunkat, kikerülve ezzel a tucat kategóriából” – fogalmazott Haraszti Géza, az Avis Autókölcsönző magyarországi vezetője. Hozzátette: az Avis az elmúlt időszakban a jobb felszereltségű, minőségibb autók irányába építette flottáját. A visszajelzések alapján úgy tűnik, eredményes ez a stratégia. Emellett az ügyfelek részéről is egyre többször érkezett érdeklődés egyedi autók iránt, így született meg a döntés a piros Alfa Romeo 4C mellett. 

 

Haraszti Géza elmondta: a szín nem volt kérdés, egyrészt ez a „hagyományos Alfa szín”, másrészt pedig tökéletesen összecseng az Avis színeivel. Ez az autó maga a sportosság, egyediség és stílus egyben. Vadonatúj fejlesztés kategóriájában, nem véletlenül tartják a tavalyi év legjobban várt sportautójának. Egyedisége a konstrukciójában rejlik, melynek köszönhetően kisebb motorral is igazi sportélményt nyújt. Nem egy nagykategóriás jármű, ezért ár/érték aránya is jóval kedvezőbb.

 

Évente 3500 darab Alfa Romeo 4C-t gyártanak, ebből mindössze 1500 kerül az európai piacra. Ezek a számok jól mutatják, hogy kis szériás autóról van szó, melyre elég sokat kell várni.

 

„Eleinte a magyar piacról várunk inkább érdeklődést, de tavasszal, amikor valójában egy ilyen autónak indul a szezonja, már a nemzetközi ügyfelek számára is elérhetővé tesszük a kölcsönzést. A Liszt Ferenc reptéren folyamatosan nő az érkező külföldi, fizetőképes utasok aránya. A már meglévő kapcsolataink mellett további prémium légitársaságokkal is folyamatban van együttműködés, így biztosak vagyunk benne, hogy lesz kereslet az autóra”– összegez az ügyvezető.

 

See Also

Az Avis Autókölcsönzőről

A 12 irodával országos hálózatot működtető Avis Autókölcsönző 1969 óta van jelen Magyarországon. Európa egyik vezető autókölcsönzője a nemzetközi hálózatok közül elsőként lépett a magyar piacra. A folyamatosan megújuló 350 darabot meghaladó gépjárműpark személyautók széles választékát kínálja 15 márka modelljeiből. A 9 fős minibuszokat is kínáló flotta átlagéletkora 6 hónap. A cég vállalati és egyéni ügyfelek eseti, középtávú és tartós bérleti igényeinek kiszolgálása mellett hazai központú nemzetközi foglalást, valamint Avis hitelkártya-szolgáltatást nyújt. Az Avis a Magyar Autókölcsönzők Szövetségének tagja és “Kiváló Minősített Szolgáltató” tanúsítvánnyal rendelkezik. Az Avis erős magyarországi jelenlétét az Avis Autókölcsönző, az Avis Lease és az Avis Budget Group Business Support Centre hármasa biztosítja, összesen több mint 800 főt foglalkoztatva, mellyel kiemelkedik a nemzetközi kölcsönzők hazai képviseletei közül.

    

Az Avis-ről világszerte

A világ 165 országában 5200 autókölcsönzővel az Avis Car Rental és annak leányvállalatai működtetik a világ egyik legjobban ismert gépjárműbérlési márkanevét. Az Avis hosszú, újításokkal teli történetet tudhat maga mögött az autókölcsönzési üzletágban, ezen túlmenően pedig a világ egyik olyan márkája, mely rendkívül elkötelezett ügyfelei iránt. Az Avis tulajdonosa az Avis Budget Group, Inc. (NASDAQ: CAR), mely a márkanevet világszerte működteti, és licencszerződéssel használatba adja.

 

Fotó és szöveg: www.avis.hu

© 2020 Gentlemen's Choice. Minden jog fenntartva.

Az oldalt a c o r a l d e s i g n fejleszti.

Vissza a tetejére