Most olvasom
Bemutatkozik a Prodigio, a Nespresso első intelligens kávégépe

Bemutatkozik a Prodigio, a Nespresso első intelligens kávégépe

Bemutatkozik a Prodigio, a Nespresso első intelligens kávégépe

A NESPRESSO MOBILALKALMAZÁSA SEGÍTSÉGÉVEL MOST MÉG KÖNNYEBBEN ELKÉSZÍTHETED KEDVENC GRAND CRU KÁVÉDAT!

A kiváló minőségű Grand Cru kávék, az egyedülálló, fejlett technológia és a Nespresso Club szolgáltatásai mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Nespresso a kávézás legkifinomultabb élményét nyújtsa. A Nespresso hosszú ideje úttörő szerepet játszik az adagolt kávék piacán, és most bemutatja első, okostelefonnal vezérelhető kávégépét, a Prodigiot. A márka ezzel újra bizonyítja elkötelezettségét az innováció iránt, megfelelve vásárlói egyre magasabb elvárásainak – egyre kényelmesebb és személyre szabhatóbb termékeket kínálva, és mindig a legújabb technológiákat állítva klubtagjai szolgálatába.

Az új Prodigio készülék jóval több, mint egy hagyományos kávégép, hiszen tulajdonosa mobileszközzel is irányíthatja, sőt, a gép arra is figyelmezteti őt, ha kezd kifogyni Grand Cru kávékészlete, vagy ha itt az ideje a vízkőmentesítésnek, illetve ha megtelik a használtkapszula-tartó. A Prodigio olyan készülék, amely egyetlen kávérajongó konyhai eszköztárából sem hiányozhat.

A Bluetooth Smart® technológia segítségével a Nespresso Prodigio folyamatos összeköttetésben áll a Nespresso mobilalkalmazásával, még teljesebbé varázsolva a felhasználó kávéélményét. Az alkalmazás segítségével a Prodigio használói könnyedén lefőzhetik bármely kávéőrleményt – méghozzá úgy, hogy mindeközben kényelmesen üldögélnek a kanapéjukon. Az intelligens kávégép olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek megkönnyítik tulajdonosa életét: kapszulakészlet-követés, kapszularendelés, időzített kávéfőzés, automatikus kikapcsolás, vízkőmentesítési értesítés, értesítés megtelt kapszulatartó esetén, értesítés üres víztartály esetén, karbantartási értesítések
 
Claire Cloatre-Vinzant, a Nespresso kávégép-marketing részlegének vezetője elmondta: “Az innováció és a kényelem a Nespresso üzleti filozófiájának alapelemei, ezért igazi öröm számunkra, hogy bemutathatjuk első intelligens kávégépünket. Szeretünk újra és újra kellemes meglepetést szerezni klubtagjainknak, akik számára a Prodigio most igazán egyedülálló módon biztosítja a Nespresso szolgáltatásainak előnyeit.”
 
A Nespresso neve mára egybeforrt a minőség és stílus fogalmával – s az eleganciát a könnyű használattal ötvöző Prodigio kávégép tovább erősíti ezt az imázst. A karcsú, ezüst vagy titán színkombinációkban kínált készülék kétféle változatban vásárolható meg. A Prodigio&Milk beépített Aeroccino3 tejhabosítója ideális megoldást kínál a tejes receptek kedvelőinek, a Prodigio pedig azok számára lesz majd igazán vonzó, akik tej nélkül fogyasztják a kávéjukat. A többféle beállítási lehetőséget kínáló kávégéppel ristretto, espresso és lungo is készíthető.

A Nespresso Prodigio kávégép 2016. március 16-tól megvásárolható a www.nespresso.comoldalon, a Nespresso Boutique-okban, a Nespresso Clubon keresztül telefonon és viszonteladó partnereknél. 

Az új kávégépet itt szemlélhetjük meg tüzetesebben is.

Fotók és szöveg: Nespresso Magyarország

© 2020 Gentlemen's Choice. Minden jog fenntartva.

Vissza a tetejére